KIINNOSTAAKO UISTELU, PERHOKALASTUS  JA RETKEILY INARILLA


Kajaanin Perhokerhon mökki sijaitsee Inarinjärven eteläosassa Nanguvuonossa. Mökki on kooltaan 55 neliömetrin suuruinen ja siihen kuuluu tupa, kammari ja sauna sekä tarpeelliset ulkorakennukset. Rannassa on laavu, nuotiopaikka savustuspönttöineen. Mökillä on petipaikkoja kuusi, ruoka tehdään kaasuliedellä ja lämmitys puukaminalla. Kesällä vesi tulee painella letkua pitkin lähteestä. Kylmäsäilytystilana on kaasujääkaappi. Mökissä on agregaattisähköt.
Mökillä on kolme venettä. Yksi vene on varustettu 9 hv:n perämoottorilla.

Ajo-ohje: Ivalosta Nellimintietä noin 8,5 kilometriä > käännytään vasemmalle Veskoniementielle > n. 6 kilometriä käännytään oikealle Nangunniementie > n.10 km käännytään oikealle Kenkäniementie > n.3 km käännytään vasemmalle Kenkäniementie > n. 1 km oikealle Kenkäniementie > n. 0,5 km oikealle > 0,2 km olet perillä.
Lähimmät veneenlaskupaikat:Nangunniemen venesatama, Peuraniemen venesatama, Veskoniemen venesatama

Kalavedet alkavat heti omasta rannasta ja laiturilta näkyvä vesialue on erittäin hyvää uistelu- ja pilkkivettä Mökin edustalla olevat saarten ympäristöt ovat seisovan veden perhokalastajalle otollisia ison siian ja harjuksen pyyntipaikkoja. Mökin läheisyydessä olevat lammet ovat oivallisia ahvenen rantaongintapaikkoja.

Lisätietoja mökistä ja sen vuokrauksesta Markus Heikkinen puh: 045-78801465 tai sähköposti:markus.heikkinen@pp5.inet.fi
M
ökin varausmaksu maksettava kahden viikon kuluessa varauksesta.
HUOM: Jos varausmaksua ei ole maksettu varaus peruuntuu.